viernes, 28 de abril de 2017       Equip inclusiu

 Per formar part de l’equip, només es necessita una bici i ganes de gaudir. No es cobra cap quota als “socis”, només s’ha de pagar la roba del club  el seu maillot o culotte. Tanmateix, en el cas que hi hagi la intenció i el compromís d'assistir als entrenaments i a les curses, es parlaria les condicions . 
Els entrenaments també són gratuïts i els entrenadors, estan certificats pel Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de  Ciclisme, imparteixen classes de manera gratuïta.

 Creiem que oferint facilitats als corredors i corredores i sobretot als més joves, apropem el ciclisme i potenciem l’esport de base al nostre municipi, especialment el ciclisme de muntanya i de carretera. Aquest treball de formació que portem impartint des de fa 8 anys està funcionant perquè d’una banda, cada cop hi ha més nens i nenes interessats en fer ciclisme, i d’altra, s’estan aconseguint molts bons resultats: hi ha corredors i corredores que són convocats per la Selecció Catalana i disputen campionats a nivell estatal. La passada temporada es van aconseguir triomfs fruit de l'esforç i la il·lusió dels corredors i dels socis. Des que es va crear el club, l’ambient familiar que s’ha instaurat ha ajudat a motivar els corredors, a augmentar la jove cantera i el nombre de ciclistes que volen competir.


La nostra filosofia

No només es va crear una idea d’equip “familiar” i “associatiu”, sinó que també va aparèixer una filosofia pròpia: gaudir del ciclisme i de la competició d’una manera “sana” i sense cap pressió i, sobretot, acostar l’esport a tothom (en especial, el ciclisme de muntanya).
 Però, el més important que s’ha assolit ha estat d’una banda, que aquesta filosofia està passant de pares a fills.
 I d’altra, s’ha creat un ambient familiar que comparteix la passió pel ciclisme, ja sigui damunt la bicicleta o ajudant en la organització d’esdeveniments.


No hay comentarios:

Publicar un comentario